Adres:
Studioadres:
Bladerkade 11
Diemen
2130BK
Telefoon:
020-1234567
Fax:
020-9876543
E-mail verzenden
(optioneel)
Overige gegevens:

RTV Diemen is de lokale omroep voor zo'n 25.000 inwoners van de gemeente Diemen. De omroep bestaat al ruim twintig jaar en in totaal zijn er meer dan 35 vrijwilligers actief bij de omroep. Er wordt gewerkt aan vijf media activiteiten die crossmediaal met elkaar verbonden zijn; radio, televisie, kabelkrant, tv-tekst en internet.

De omroep zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week radio uit via ether 106.1 Mhz, kabel 103.3 en internet via www.rtvdiemen.nl. Overdag met muziek en lokaal nieuws uit het dorp, 's avonds zijn er op doelgroepen gerichte programma's te beluisteren.

TV Diemen zendt iedere dag uit, 7 dagen per week, 24 uur per dag en kunt u bekijken via kanaal 161 van het SALTO kabelnet en digitaal via kanaal 11.

Elk uur op het hele uur start een caroussel van ca. 30 minuten.

Deze caroussel - "het week journaal" - bevat diverse wisselende programma-items over gebeurtenissen en evenementen uit de eigen regio. Cultuur, sport, bedrijvigheid, dier en landschap, historie, en elke week vragen wij u wat u vindt van een gebeurtenis welke op dat moment leeft in Diemen, kortom alles te maken met leven, werken en wonen in Diemen komt voorbij

Het laatste nieuws uit Diemen is het eerste te lezen, te zien en te horen via het internet; rtvdiemen.nl. Alle televisieprogramma's zijn te zien via uitzending gemist. Het lokale nieuws en de achtergronden zijn te lezen op de website.

De omroep zendt haar radioprogramma's uit via een livestream op het internet en op schoutcast(rtv Diemen) Ook de TV uitzendingen zijn via de livestream te volgen.

Over ons

RTV Diemen verzorgt als publieke lokale omroep uitzendingen voor alle inwoners van Diemen. In onze programmering is aandacht voor alle binnen de gemeente voorkomende stromingen. Wij maken radio en televisie voor kinderen, jongeren en ouderen. Voor nieuwsgierigen, voor cultuurliefhebbers, voor gelovigen, voor sportievelingen en voor muziekliefhebbers. Van dance tot rock, van jazz tot klassiek. En alles wat daar tussen zit. En dat 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Search