Nieuws

RTV Diemen te beluisteren via internet

Na lang afwezig te zijn geweest kunt u ons weer beluisteren via het internet. Onder Kijk en Luister vind u de mogelijkheid een online webplayer te starten waarna de klanken van RTV Diemen wereldwijd te beluisteren zijn.

Kijk voor een overzicht van onze programma´s ook eens verder op onze website.

Via onze webplayer kunt u wereldwijd naar onze programma´s luisteren

 

Binnenkort lokaal nieuws op deze pagina

De afgelopen maanden zijn onze medewerkers hard bezig geweest om een nieuwe website voor u te bouwen. Het kan zijn dat sommige items nog niet helemaal volledig zijn ingevuld maar binnenkort is dat verleden tijd en kunt u op deze locatie van de website uw lokaal nieuws lezen.

Wat gebeurd er bij u in de gemeente.... Laat het ons weten en neem contact met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons

RTV Diemen verzorgt als publieke lokale omroep uitzendingen voor alle inwoners van Diemen. In onze programmering is aandacht voor alle binnen de gemeente voorkomende stromingen. Wij maken radio en televisie voor kinderen, jongeren en ouderen. Voor nieuwsgierigen, voor cultuurliefhebbers, voor gelovigen, voor sportievelingen en voor muziekliefhebbers. Van dance tot rock, van jazz tot klassiek. En alles wat daar tussen zit. En dat 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Search